Katsaus edellisviikon tuloksiin

Heikki Jokinen oli toinen H50-k2 sarjassa. Ari Anjala neljäs H60 sarjassa. Lotta Kirvesmies 10 D21-2 sarjassa. Tulokset.

Tampere-Suunnistuksen sprintissä Lilia Karttunen juoksi D18 tyttöjen sarjassa hienosti neljänneksi jääden voittajalle 24 sekuntia. Samassa kilpailussa käytiin myös viestiliigan osakilpailu parisprinttiviestin muodossa. LS:n ykkösjoukkue kokoonpanossa Tuomo Lahtinen ja Valtteri Rantala juoksivat hienosti sijalle kymmenen. Sprinttiviestin tulokset ja sprintin tulokset.

Viikonloppuna kilpailtiin myös Lahti-Suunnistus tällä kertaa Rastivarsojen järjestämänä. Pääsarjoissa Minna Kauppi voitti D21A sarjan ja Tuomo Lahtinen oli toinen H21A sarjassa. Nuorten sarjoissa sarjojensa voitot nappasivat Aapo Granqvist H14 sarjassa ja Jenni Leppänen D13 sarjassa. Muitakin sarjavoittoja ja hyviä suorituksia nähtiin. Yhteistulokset löytyvät linkin takaa.