Viikko 29 toi MM-hopeaa, SM-kultaa PySussa ja rastiviikko-palkintopallisijoja

 

Aleksi oli Suomen ykkösjoukkueen ensimmäinen viestinviejä. Heti ykköselle osui pitkä hajonta ja kärki oli yli puolen minuutin päässä. Suunnistuksellisesti Allu veti melkeimpä kympin arvoisen vedon, mutta vaihdossa alun lyhyimmän hajonnan (osuuden top6:lla lyhyin alku) sällit karkasi noin minuutin päähän. Kakkososuudella Kaima Karppinen otti kärjen kiinni puolessa välissä, mutta Norja karkasi yksin puolen minuutin johtoon viimeisillä rasteilla. Viimeisen osuuden puolessa välissä Norja oli taas ajettu kiinni paljolti Eetu Savolaisen vedon ansiosta, mutta kuten edellisellä osuudella, se karkasi lopussa voittoon samaisella puolen minuutin erolla. Suomen ykkösjoukkue kävi kovan kamppailun Suomen kakkosen ja Sveitsin kanssa ja otti lopulta kakkospaikan Sveitsin jäädessä kolmanneksi. Eroa näille kolmelle joukkueelle saatiin lopulta kokonaista yksi sekunti.

Lauantaina poljettiin PySu SM-erikoispitkät Suonenjoella. LS:ltä ei ollut kuin kolme osanottajaa, mutta taso oli kohdillaan: keskiarvosija oli 2,3, sisältäen Niko Toimelan ykkös-, Tomi Nykäsen kakkos- ja Arvo Martikaisen nelospaikan.

Perjantaina saatiin myös Fin5-rastiviikko päätökseen. LS:n juoksijoita oli 14, joista viisi veti koko viikon läpi. Parhaista sijoista vastasi Kauko Turunen ja Aapo Granqvist. Molemmat pokkasi pronssia. Loputkin viisikosta pääsi kymppisakkiin. Maija Koivuniemi päihitti isänsä Kimmon sijalla ollen yhdeksäs, Eetu Granqvist oli kymmenes.

WUOC-viestin tulokset, GPS-seuranta (Aleksin osuus)
PySu erikoispitkä LS-tulokset
Fin5 LS-yhteistulokset