Mitalisadetta AM-keskimatkalla ja pronssia SM-sprinttiviestistä

SprinttiPronssi

Viikolla kilpailtiin AM-keskimatkalla Kärkölässä ja kotiintuomisina oli mitaleita kahmalokaupalla. Kolmoisvoitot napattiin herrojen H45 ja H75 sarjoissa. Tuloslinkit artikkelin lopussa.

Keskimatkan Suomen mestaruuksista kilpailtiin Kouvolan Suunnistajien järjestämänä. Suppamaastossa parhaiten suunnistivat ja sarjojensa Suomen mestaruudet voittivat Ari Anjala (H60) ja Veijo Tahvanainen (H80). Onnittelut molemmille! Lisäksi esiin kannattaa nostaa Lehtosen Maijun 8. sija D15 sarjassa. Muitakin hyviä kymppisakkisuorituksia nähtiin.

Ensimmäiset sprinttiviestin Suomen mestaruudet ratkottiin Keravalla. Pääsarjan joukkue kokoonpanolla Lotta Kirvesmies, Aleksi Anttolainen, Philipp von Arx ja Minna Kauppi suunnisti mahtavasti ja lopputuloksena kaulaan ripustettiin pronssiset mitalit. Philipp kertaili päivän tapahtumia seuraavaan tapaan lentokoneen jo turvallisesti laskeuduttua kotimaan kamaralle.

“Jännitys ennen viestiä oli käsin kosketeltavaa. Joukkuekokoonpanoja katsellessani toivoin, että voisimme taistella top 6 sijoituksesta. Lotta ja Allu tekivät täydellistä työtä päästäen minut matkaan aivan parhaiden joukkueiden takana. Sain heidät kiinni pian K-pisteen jälkeen ja tein hyvän juoksun. Ei suurempia virheitä. Jälkikäteen katsottuna muutama oikaisumahdollisuus jäi huomaamatta, mutta eivät muutkaan kärkijoukkueet niitä huomanneet. Osuuteni jälkimmäinen puolisko, mikä oli fyysisesti vaativampi kuin alun tekninen osuus, oli todella raskas. Tiesin, että kaikki olisi vielä mahdollista, jos vaan saan pidettyä eron kärkeen pienenä. Minnan maaliin odottelu joukkukavereiden kanssa olikin sitten jännittävää. Onneksemme Minna tuli maaliin kolmantena. Todella hyvä suoritus koko joukkueelta.”