Ilmoita syksyn leireistä kiinnostuksesi 3.6 mennessä

Syksyllä pukkaa leirejä!  Jukola 2019 leiri Kangasalla 7.-9.9 Leirin tiedot (mm. kiinnostuksensa ilmoittaneet) kalenterissa ja syyslomaviikolle pidempää leiriä loistaviin kainuun tai Pohjois-Karjalan maastoihin – Leirin tiedot (mm. kiinnostuksensa ilmoittaneet) kalenterissa   Tämä on tiedustelu kiinnostuksesta osallistua leireille! Leireihin on vielä aikaa runsaasti mutta leiripaikkojen ja majoitus tiedustelun takia (tiedetään ruvetaanko leirejä miettimään 5lle vai 25lle henkilölle) – ollaan hyvissä ajoin liikkeellä!   Jos siis OLET KIINNOSTUNUT osallistumaan leireille ja tämän hetken tiedoilla PYSTYT OSALLISTUMAAN niin ILMOITA siitä Allulle tämän viikon aikana (3.6 mennessä).   Tämä ei siis sido vielä mihinkään mutta auttaa valtavasti leirien suunnittelussa! Kiitos, AAA