Lasten Hippo-suunnistuskoulu alkaa

Lasten suunnistuskoulu alkaa 16.4. klo 18.00 Jalkarannan koululla. Ensimmäisellä kerralla on ilmoittautuminen, ryhmiin jako ja teoriatunti tutustuen Hippo-suunnistusmateriaaliin sekä pientä kivaa toimintaa koulun pihalla.   Hippo-Suunnistuskoulu tarjoaa eri tasoryhmiä, joihin voi tulla iän ja kokemuksen perusteella. Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu aloittelijoille ja jo pidemmälle ehtineille  6-16 vuotiaille tytöille ja pojille. Koulussa opitaan suunnistuksen perustaitoja, tutustutaan suunnistuksen eri harjoitusmuotoihin ja kehitetään lajitaitoja huomioiden lapsen ikä ja taitotaso. Suunnistuskoulussa ei ole alaikärajaa, mutta alle 8-vuotiaalla pitää olla oma aikuinen mukana.   Ilmoittautua voit suunnistuskouluun joko sähköisesti tai ensimmäisellä kerralla Jalkarannan koululla. Tarkemmat tiedot suunnistuskoulusta ja sähköinen ilmoittautumislomake löytyvät nettisivun ylälaidasta “Nuoret” palkin alta. Jos ilmoittaudut paikan päällä, tulethan hieman ennen klo 18, jotta vältytään suuremmilta jonoilta.   Tervetuloa suunnistuskouluun!