Kausi 2018 kunnolla käyntiin

 

Viikonloppu lähti käyntiin Salming-Sprintillä Helsingissä. Mukaan oli lähtenyt yhdeksän seuran jäsentä ja mikä hienointa, melkein puolet heistä 16- tai alle sarjassa. He myös vastasivat parhasita sijoista kun Aapo oli 6. ja Eetu ja Maiju 7.

Lauantain Silja-Rasteilla oli samainen määrä sinipunavalkoisia ja nuoret hoiti taas menestymispuolen. Lilia veti mainion kisan ja sijoittui D15-sarjan viidenneksi.

Sunnuntaina Ankkurirasteilla oli etenkin Aleksilla tärkeä startti. Kevään EM-kisoihin on kaksi näyttöpaikkaa metsämatkoille ja Aleksi otti niistä ensimmäisessä tiukan otteen kisalippuun. Kovatasoisessa WRE-kisassa Aleksi sijoittui neljänneksi. Taakse jäi mm. Fredric Portin ja Olli Ojanaho. Kisajoukkueet julkaistaan viikon päästä Finnspringin jälkeen ja toivotaan, että Aleksin syksyn sinivalkoinen vire saa jatkoa.
Myös H40-sarjassa tuli menestystä ja vieläpä laajalla rintamalla. Assu oli kolmas ja seuraavat parittomat sijat täytti Jani, Tomi S. ja Ari. Myös H15-sarjassa Ilari kipusi top5:een.

Salming-Sprintin LS-37 -tulokset
Silja-Rastien LS-37 -tulokset
Ankkurirastien LS-37 -tulokset