25manna 7.10.2017 Ruotsin Botkyrkassa. Ilmoita viestihalukkuutesi Irmaan 31.8. mennessä!!

LS-37 lähtee tänäkin vuonna kahdella joukkueella 25Manna-viestiin Ruotsiin, joka juostaan 7.10.2017. Ilmoittautuminen on auki IRMAssa, joten jos et ole vielä ilmoittautumistasi laittanut, tee se heti! Joukkueet täytyy ilmoittaa 31.8. mennessä ja laivayhtiölle on nimilistat lähetettävä 5.9. mennessä. Jos et pääse IRMAan ilmoittautumaan, voit ilmoittautua suoraan matkanjohtaja-Koikalle tai joukkueenjohtaja-Arvolle. Joukkueet ja juoksujärjestykset julkaistaan LS:n nettisivuilla syyskuun lopulla.

Lahdesta lähtee 3 bussia kohti Tukholmaa. LS-37:n bussi starttaa Pekolan talleilta Koneharjulta perjantaina 6.10. klo 16:00. Bussi ajaa Riihimäki-Forssa reittiä Turkuun, josta laiva (Baltic Princess) lähtee klo 20:15. Muilla busseilla matkaavat RaVan, HU:n, MU:n ja KKV:n suunnistajia. Lauantaina paluulaiva (Silja Galaxy) lähtee Tukholmasta kohti Turkua klo 19:30 ja on Turussa 07:00. Takaisin Lahdessa olemme viimeistään sunnuntaina puoliltapäivin. Jos tulet jostain muualta kyytiin tai suoraan satamaan, ilmoita asiasta matkanjohtaja-Koikalle!

Matkan omavastuuosuus on 60 €, joka sisältää bussi- + laivamatkat sekä kilpailun osallistumismaksun. KAIKILLE lähtijöille on myös varattu lauantaiaamulle buffet-aamiainen (10,50 €/aikuinen, 7 € 12-17-v) ja paluumatkalle buffet-illallinen (33 €/aikuinen, 16,50 € 12-17-v). Ruokailut ja omavastuut laskutetaan ennen matkaa. Mikäli et halua ruokailuja, ilmoita asiasta matkajohtaja-Koikalle! Huomoi, että molemmat kattaukset tulevat olemaan loppuunmyytyjä, joten laivalta niitä ei voi enää ostaa. Suosituksena on, että jokainen ottaa vähintään aamupalan! Mukavaa olisi, että kaikki osallistuisivat myös yhteiselle buffet-illalliselle.

Meille on varattu myös muutama turistipaikka, jonka hinta on 93 €. Turisteille on myös varattu aamupala- ja illallisbuffet (kts. hinnat yllä). Turisti-ilmoittautumiset matkanjohtaja-Koikalle!

Bussi on käytössämme koko matkan ajan eli sinne voi jättää tavaroitaan kilpailun ja laivamatkan ajaksi. Bussiin ei voi kuitenkaan jäädä viettämään aikaa kilpailun ajaksi, sillä bussien purkualueelta on matkaa kilpailukeskukseen 1500-2500 m. Käytössämme on seurateltta kilpailukeskuksessa.

Kilpailukeskus sijaitsee Botkyrkassa, jonne on satamasta noin 30 min ajomatka.

Kilpailussa käytetään SportIdent leimausta. Jos omistat oman SI-tikun, ota se mukaan! Niille, joilla ei ole omaa tikkua, seuralta löytyy lainatikku.

Kilpailukutsu:

https://eventor.orientering.se/Documents/Event/33995/2/Kilpailukutsu

Matkanjohtaja:

Koikka(at)phnet.fi

Joukkueenjohtaja:

Kantola.Arvo(at)gmail.com