Aleksi ensimmäisessä MC-startissaan heti pisteille

Viikonlopun aika käytiin maailman cup -kauden toiseksi viimeiset karkelot Latviassa. Pitkään aikaa LS:llä oli edustusta, kun Aleksi oli Suomen yhdeksi edustajaksi keskimatkalle.

Kisa meni “ensikertalaiselta” varsin mallikkaasti, sillä heti päästiin kirkkaasti pisteiden syrjään. Loputuloksena 30. sija, yli 5min voittaneeseen Lundaneesiin, mutta vain vajaat 2min top10 sijaan. Samaa sanoi Aleksikin.

– Ihan huippuihin on vielä matkaa niin kohtuu kovat sijat ei oo kaukana. Keskarin hyvin suunnistetulla 3.-15. (2/3 osaa matkasta) pätkällä olin kuitenkin ajoissa TOP15 sakissa. Eteenpäin on selvästi siis menty, mikä tarkottaa että on tehty oikeita asioita – hyvä jatkaa eteenpäin.

Hyvä keskarin veto nosti Aleksi seuraavan päivän viestin ykkösjoukkueeseen. Heti ykkösrasti tuotti kuitenkin vaikeuksia.

– Ykköselle tosiaan ei pää pitäny ja en suunnistanu… Kaikki meidän hajonnalla pummas, mutta kyllä sinne ois kuitenkin pitäny yksin osata vääntää… hemmetin helppo kun suoraa linjaa ja mäen jälkeen piti jatkaa vaan suoraan mut… Oppia tuli!

Keskimatkan tulokset

Viestin tulokset