Viime viikon tulosantia

 

eGamesissa miesten pääsarjassa Aleksi Anttolainen oli lauantain jälkeen hyvissä asetelmissa kolmantena vain 30 sekuntia kärjestä. Sunnuntaina miehen kohtaloksi koitui kuitenkin kaatumisesta aiheutunut puujalka ja loppusijoitus tippui sen myötä 20.:ksi.

Sarjavoitot kyseisistä karkeloista nappasivat H21AL:ssä Juha Matilainen ja D35-sarjassa Mari Koivunen. H16-sarjassa Tomi Nykänen oli hienosti 4.

Jaalan tuplasprintissä saavutettiin useampi kakkossija: miesten pääsarjassa (H21A) Seppo Järvinen, Antti-Olli Taipale (H45), Markku Salo (H75), Esko Ranta (H80) ja Jenni Leppänen (D12). Sarjavoiton otti D50-sarjassa Annalea Rantalainen ja D16-sarjassa Anniina Taipale oli 3.

Kankaanpäässä H45-sarjan Heikki Jokinen pyöräsuunnisti itsensä 3. sijalle.

Kajaanissa käydyissä KLL:n SM-kisoissa Lilia Karttunen edusti viestissä Lahden joukkuetta, joka sijoittui hienosti kolmanneksi.