Viikonlopun tulossatoa mm. Suomen mestaruus

Pyöräsuunnistuksen SM-keskimatkan mestaruuden H75 sarjassa voitti Jukka Luukko. H40 sarjassa Igor Bondarenko sai pronssia. Pariviestissä Jukka Luukko ja Arvo Martikainen saivat pronssia H140 sarjassa. Tomi Nykänen ja Oskari Arvela olivat neljänsiä H17 sarjassa. Tomi oli neljäs myös keskimatkalla. Onnittelut kaikille!

Tampereella käydyissä Grano Games kisoissa Vipe oli liekeissä ja voittaen kaikki kolme osakilpailua ja yhteiskisan maksimipistein. Rannan Esko voitti kaksi kilpailua H80 sarjassa ja oli yhdessä toinen. Yhteispisteissä tuli voitti.

Suunto Games kisoissa Allu oli H21E sarjassa kolmas ja yhdeksäs, mikä toi kokonaistuloksissa viidennen sijan.

Luumäki-rasteilla Jani Hämäläinen voitti H40 sarjan. Muitakin hyviä suorituksia nähtiin viikonlopun kisoissa.