Iltarastit yhteislähdöllä Pajulahdesta

Iltarastipaikkana tulevana tiistaina 14.6. on Pajulahden jäähallin parkkipaikka. Tarjolla normaalit radat A-D, joille voi lähteä omaan tahtiin kello 17-19. Jukolatreeninä lisäksi yhteislähtö ruotsalaisella hajonnalla kello 18.

Normaaliradat:
A 6,1 km, 16 rastia
B 4,3 km, 13 rastia
C 2,9 km, 10 rastia
D 1,7 km, 6 rastia

Yhteislähtö:
A 5,9 km
B 4,1 km

Kaikkiin ratoihin sisältyy noin kilometrin loppuverryttely maalista parkkipaikalle.

Yhteislähdön lähtöpaikalle lähdemme porukalla noin kello 17.45. Tule hyvissä ajoin paikalle, jotta ehdit ennen tätä kirjautua koneelle. Koneelle kirjautuessasi kerro, että olet osallistumassa yhteislähtöön. Kartan saat vasta juuri ennen lähtöhetkeä lähtöpaikalla. Yhteislähtöradoilla on hajonta. Osa rastipisteistä on hyvin lähellä toisiaan. Tarkista koodit!

Tervetuloa!