Wappuleiri Ikaalisissa 1.-3.5.2015

Leirin omavastuu valmennusryhmiin kuulumattomilta 35e/hlö sis. 4-5 harjoitusta, ruokailut pe päivällisestä su lounaaseen. Leiri on tarkoitettu 16-sarjalaisille ja vanhemmille. Harjoituksia tyyppimaastoissa SM-keskariin (ryhmä1 ja 2) ja SM-viestiin (ryhmä1).

Harjoitukset: Pe 1.5. ip. normi, Särkijärvi, La 2.5. ap. keskari+viiva, Särkijärvi ip. viestiharj. Kirkkojärvi Su 3.5. käyrä, Nisunperä. Mahdollisuus myös pe ap harjoitukseen kylpylän alueella.

Ilmoittautuminen IRMAan 6.4. mennessä, sarjaksi ”helahoito”. Jos valitset sarjaksi ”jotain muuta”, lähetä Virpille sähköposti (virpi.remahl at pajulahti.com) mitä se jotain muuta tarkoittaa (esim. pelkät harjoitukset, pelkkä lauantai jne.). Mahdolliset peruutukset 17.4. mennessä Virpille. Tämän jälkeen perutuista voi seura periä koko maksun/hlö.

Leirin harjoituksista vastaa Ari Anjala, jonka mietteitä SM-keskarin karttaprojektista:
http://iknv.fi/sm2015/kartoittajanpuheenvuoro