Suunta vasten rastia, POM-POM

Pienistä epäilyistä huolimatta, Minna hoiti homman tyylikkäästi kotiin ja otti 3/4 ykköspaikkaa (joista yksi tärkeä WRE-voitto) vajaan viikon aikana. Minna pääsi päätöspäivän takaa-ajoon kolmen minuutin keulassa ja varmalla työllä kasvatti johdon maaliin mennessä viiteen minuuttiin. Ensimmäistä kertaa kisoihin sinipunavalkoista päälle pukenut voittaja kertasi tunnelmia näin: “Yllättävän jaksavaa juoksua, vaikka matkat olikin pidempiä kuin mitä pitkiin aikoihin oon juossu. Virheitä tuli tosi vähän, vikassa kisassa selkeesti eniten, kun fysiikkakin alkoi olla melkosen lopussa. Nyt kun pääsee normireenien pariin, niin tästä on todellakin paljon parmepi jatkaa kuin pelkäsin.

Myös Aleksi väläytteli kisarupeaman aikana hyvää vauhtia. Tärkeimmässä, eli kolmannen päivän WRE-kisassa, Aleksi jäi vajaat 10min voittajalle sijoittuen 25:ksi (neljäs suomalainen). Takana mm. pikkunimiä Pajunen & Bertuks. Nutella-purkin ääreltä (toimituksen veikkaus) tavoitettu Allu oli suhteelisen tyytyväinen tekemiseensä: “Fyysisesti kohtuullista menoa, semmosta mitä se vähintään pitää tässä vaiheessa olla. Taito puolella suorituksesta puuttuu kunnon rutiinit ja tekeminen ei ole hallittua. Tärkeimpiin kisoihin on kuitenkin vielä hyvin aikaa, joten uskoa löytyy, että etenkin taitopuoli/suorituksen hallinta saadaan tarvittavaan jamaan.”

Tulossivu