Kevätleiri Turun seudulla 10.-12.4.

Leirin omavastuu on 30e. Tämä pitää sisällään 3-4 harjoitusta ja ruokailut pe päivällisestä su lounaaseen. Leiri on avoin kaikille seuran jäsenille, mutta osallistujan pitää pystyä suunnistamaan normaalilla radalla itsekseen (siis ei RR/TR-ratoja).

Ilmoittautukaa IRMAan 8.3. mennessä, jotta saamme tarkan henkilömäärän ilmoitettua eteenpäin. Jos valitset sarjaksi “jotain muuta”, lähetä Kimmolle sähköposti (kimmoh ät hotmail com) mitä se jotain muuta tarkoittaa (esim. pelkät harjoitukset / pelkkä lauantai / jne.), ettei makseta turhaan täyttä hintaa.

Peruutuksia otetaan 31.3. asti vastaan. Tämän jälkeen perutuista tai leirille saapumattomuudesta voi seura periä koko yhden henkilön leirikustannuksen. Sairaustapauksissa esim. matkavakuutus saattaa auttaa kustannuksissa.

Kevätyönviesti järjestetään leirin aikaan ilmeisesti jossain Turun ja Yläneen välillä. Leirille ilmoittautumisen yhteydessä muista käydä laittamassa viestihalukkuutesi ylös (joskaan se ei ole vielä tätä kirjoittaessa mahdollista).