Jukolan ja Venlojen fantasiakilpa jo kisahuumassa – kokoa omat joukkueesi!

Säännöt:
Naisten sarjan joukkue pitää muodostaa neljän eri joukkueen viestin viejästä ja yhdellä osuudella on esiinnyttävä LS:37:n venla. Fantasia joukkueen juoksujärjestys on vastattava oikean kilpailun osuusjakoa. Eli fantasia joukkueen jäsenen on juostava oikeassa viestissä tämän kilpailumme vastaava osuus.

Miesten joukkue on muodostettava siten, että joukkueessa esiintyy viestinviejä kuudesta eri joukkueesta ja joukkueeseen on valittava kaksi jäsentä LS-37:n joukkueista. Muutoin samat säännöt kuin naisten kilpailussa, mutta Thierry Gueorgiou ei voi esiintyä joukkueessa.
Vain hyväksytyn suorituksen saanut fantasia joukkue huomioidaan. Vain yksi veikkaus/henkilö kumpaankin viestin.

Vastaukset ensisijaisesti keskustelupalstalle, mutta jos et ole rekisteröitynyt sinne, voit vastata myös ilmoitustaululle.

Juoksujärjestykset tulee julki viimeistään pe 13.6.2014 klo 18.00.

Idean isänä ja rahoittajana: Petteri Moilanen.