Suppanautiskelua tai tyhjennysharjoitus Jukolaa varten Kukkolanharjulla

A-rata on pitkä: lähes 7 km. Radalla on lyhyitä rastivälejä supikossa, mutta myös pari pitkää tykitysreittiä tasaisemmalla kankaalla.  Pieni metsätien pätkäkin osuu väkisin reitille. A-rata on mitä parhain paikka tehdä tyhjennysharjoitus seuraavan viikonvaihteen Jukolaan.

B-rata pyörii lyhyillä rastiväleillä mehukkaassa supikossa. Se on varsinainen rastinottoharjoitusrata sisältäen kuitenkin yhden pitkä rastivälin.  Tämä kannattaa tulla korkkaamaan niin kuntoilijan kuin lisenssisuunnistajankin.

C-rata on lyhyt – 3.2 km, mutta yritetty tehdä vaikeaksi. D-rata on edellistä lyhyempi ja puolestaan varsin helppo – se kiertelee supikon reunoja.  E-rata on lyhin – 1,6 km ja kaikkein helpoin – tosin varsinaista harjumaastoa sekin.

Tapahtuman tukijana toimii lahtelainen puutarha-alan kauppayritys Siemen ja Kone Oy.