Mestaruuksia Högsandissa

Leirikisa, joka eräänlaiseksi viestiharjoitukseksi voitanee laskea, käytiin majoituksen viereisessä upeassa kangasmaastossa. Nuorten sarjan voittivat Vladislav ja Henri. Voitto ei ollut aivan selvä, sillä tuomarineuvosto joutui kokoontumaan ratkaistaakseen melko erikoisen tilanteen: Mukaan oli tarttunut paikallisen seuran kreppinauha, mikä kovin muistutti kilpailun virallista rastimerkkiä. Naisten sarjan ylivoimaisen voiton veivät Kirsit, Koikka ja Arvela. Miehissä puolestaan käytiin tiukempi taisto leirin mestaruusmunista. Lopulta vahvimmiksi osoittautuivat Juha ja Matias. Seka-sarjan voittajiksi päätyivät Valtteri sekä vuosia täyttävä Saara. Osa nuorista suuntasi rankan päivän jälkeen vielä opintielle Rintamamuseoon, josta tuliaisiksi tarttui tietoa muun muassa Suomen suurimmasta ”kalaverkosta”, joka kulki katkeamatta Hangosta Tallinnaan 1940-luvulla. Illalla selviteltiin mestaruuksia niin mölkyssä, kuin Trivial Pursuit -pelissä. Voittajaa ei mölkkyturnauksessa voitu julistaa erimielisyyksien takia. Trivialissa välkyimmät kuitenkin saatiin selville. He olivat nuoret miehet. Högsandin auringon laskuun kiittää ja kuittaa Joni ja Oskari.