Kauden päätösviesti juostu

Suurimman osan kesäsuunnistuskausi päättyi tänään juostuun Halikko-viestiin. Vaikka sää suosi, oli viime kuukausien sateet saaneet kilpailukeskuksen siihen kuntoon, että ainoat oikeat jalkineet suunnistuskenkien lisäksi olivat saappaat. Viivalle oli saatu kaksi joukkueellista meitä ällässäläisiä. Ykkösjoukkueesta puuttui lumille sivakoimaan lähteneet Kirvesmiehen tyttäret, joka saattoi hieman vaikuttaa lopputulokseen viime vuotisen sijan tippuessa 22:sta 25:ksi, ollen hyvä sijoitus kuitenkin! Kakkosjoukkue onnistui petraamaan viime vuoden 60. sijaa olemalla lopulta 49. Kirjoittajan tietoon ei tullut, että kenellekään olisi sattunut mitään emämokia, joten voinemme olla tyytyväisiä tähän kauteen suurviestien osalta, jättäen kuitenkin pikkuisen hampaan koloon ensi kautta varten.

Tulokset

Kuvia

Katsele kalenterista tulevia syksyn ja talven harjoituksia ja tule mukaan treenaamaan!