LS:n miesten osasto vahvistuu rankalla kädellä

Seuraavassa hiukan listaa minkälaisia sällejä joukkoon astuu:

 

 

Paluumuuttaja Jarno ”Jape” Käyhkö
Kuuluu LS:n kuuluisaan 70-/80-luvun taitteessa syntyneiden kultaiseen sukupolveen, jonka kultaisuus on tosin suuremmalle yleisölle jäänyt epäselväksi. Mies muistetaan parhaiten suunnistuspiireissä 2005 Sippu-Jukolan aloituspätkältä, jossa silloinen ruuhkatukka hulmusi vaihtoviitoituksella ensimmäisenä. Kansainvälisen lehdistönkin huomatessa suoritus, myös mm. VeVe kiinnostui miehestä. Kauden päätteeksi kuplan etuvalot osoittikin Kymenlaaksoa kohti. Nyt mies on kuitenkin takaisin ja jos ensi kauden rankitavoite tulee toteutumaan, niin LS:n värit saatetaan nähdä jälleen Jukolan vaihtopuomilla ensimmäisenä. Pitää toivoa, että jälleen seuran puheenjohtaja olisi kakkososuudella raivaamassa tilaa lähtevälle juoksijalle.

Lauri Valkonen
On myönnettävä, että yllekirjoittanelle kyseinen IHR:n kaveri oli vielä ennen syksyä täysi mysteeri. Ensimmäisten yhteydenottojen jälkeen tuli sopivasti HU-kansallisten aika ja siellä paalulta metsään lähtenyt kaveri keikkui kuulutuksissa kärkimaisemissa hyvän tovin. Vahvistava lisä jo ennestään plaketti-H20 porukkaan.

Tomi Silvonen
Toinen IHR:n kasvatti, mutta viime vuodet MU:ssa viettänyt Tomi pitää Kalevan kierroksia mukavina alkuveryttelyinä. Täytyy kahdestakin syystä toivoa, ettei Heinolassa syttyisi tulipaloja, sillä silloin viime keväänä palomieheksi valmistunut Tomppa voi työajalla keskittyä olennaiseen, eli treenaamiseen.

Timo ”Assu” Ahvenainen
Riihelän lahja lahtelaiselle suunnistukselle. Myös vahva IHR-tausta. Lahden alueen ehkä pisimmät suunnistusjalat on vienyt miestä viime Jukoloissa useammankin kerran alta 50 osuussijaan. Parhaimpana muistona lienee Mikkeli-Jukolan kakkososuus jossa pääsi lähtemään sijalla 21 ja kapula saapui vaihtoon myös sijalla 21.

Niko Lehtinen
Suht vahva kakskymppisten joukko houkutteli myös toisen kaverin mukaan. Tällä kertaa AR:n suunnasta. Niko oli sentään toimittajalle jossain määrin tuttu kasvo. Yökupin ansiota kai enimmäkseen. Ensimmäinen tuloksellinen muistikuva miehen alusta on viime vuoden AM-viestistä kun Niko uhmasi kakkososuudella Huusari-klaanin ylivaltaa ja lähetti AR:n johdossa ankkuripätkälle. Niko täydentää hyvätasoisen ja tasaisen -93 –viisikon mainiosti. Seurastamme löytyy siis ensi vuonna H20-kvintetti joiden tämän vuoden rankisijat ovat: 11, 32, 38, 41 ja 55.

Joukkoon astuu siis varsin tasokas ryhmä joka on kliseisesti sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Jos huhuihin on uskominen, niin siirtouutiset ei välttämättä lopu edes tähän.

Lisää herroista voi lukea joulukuun Puskarastista.

 

Jape lähettää terkkuja Kilimanjarolta