Pyöräsuunnistuksen SM-sprintti ja pitkämatka kisattu viikonloppuna

Sprintti suunnistettiin Joutsan kirkonkylän läheisyydessä. Maasto oli hyväkulkuista kangasmaastoa, josta löytyi polkuja, pitkospuita ja pururataa. Olipa mukana vähän taajama-ajoakin.

Miesten pääsarjassa oli mukana 4 LS:n suunnistajaa. Lähimmäksi plakettisijaa suunnisti Mikko Tommola sijalle 12. Eroa voittajaan kertyi vähän reilut 3 ½ min.
D21 sarjassahan Ekaterina oli neljäs ja Taija Jäppinen viides. Eroa naisten välille jäi n. puoli minuuttia.
H70 sarjassa Arvo Martikainen oli kuudes.

Sprintin tulokset

Sunnuntain pitkänmatkan kilpailukeskus oli VT4 tien toisella puolella Joutsan ratakeskuksessa. Tässä kisassa oli monentasoista polkua ajettavana: hyviä pikkupolkuja, metsätietä, motocross- ja endurouria, hiekkakuoppia, hiihtolatuja, pehmoista hiekkaa ja kivikko polkuja. Matkat vaihtelivat D16 sarjan 13 kilometristä miesten pääsarjan 30 kilometriin.

Taijan ja Arvon nelossijojen lisäksi kymmenen parhaan joukkoon sijoittuivat Aleksander Logvinchuk (H40) sij. 9, Matti Kotilainen (H55) sij. 8, Evgeniy Logvinchuk (H20) sij. 5 ja Ekaterina Illarionova (D21) sij. 8