Tiedote KRV 2013 ilmoittautumisesta

Koska kilpailu on vasta ensi vuonna ja jos ilmoittautumista tehdään tämän vuoden puolella, syntyy pieni ongelma sarjaa vuonna 2013 vaihtavien osalla. Tämä koskee erityisesti veteraanisarjalaisia. Jos henkilö siirtyy vanhempaan sarjaan vuonna 2013, hän ei pääse vielä vuoden 2012 puolella ilmoittautumaan vanhempaan sarjaan. Tällöin ilmoittautuminen on syytä tehdä nuorempaan sarjaan ja lähettää sitten asiasta sähköposti KRV:n järjestäjälle. Sähköpostissa tulee kertoa nimi, lisenssinumero ja sarja, jossa oikeasti haluaa ensi kesänä kilpailla (esimerkiksi : Matti Meikäläinen, 12345, H50A -> H55A). Järjestäjä korjaa sitten nämä sarjatiedot ensi vuoden puolella. Järjestäjän sähköpostiosoite on: info@woc2013.fi

Lasten osalla tänä vuonna on jo valittavissa vanhempi sarjakin. Heidän osallaan vaan on vielä mahdollista valita myös sarja, johon ei enää ensi vuonna ole oikeutettu osallistumaan, mutta mahdolliset virheelliset sarjavalinnat iän suhteen tarkistetaan vielä järjestäjien toimesta ennen kilpailua.

Tämä KRV sarja”ongelma” on oikeastaan voimassa vain tuohon 1. ilmoittautumisportaan päättymiseen 15.8.2012 saakka.

Toinen ilmoittautumisporras päättyy vasta vuoden 2013 alkupuolella ja sellaisten vuonna sarjaa vaihtavien ilmoittautujien, jotka eivät ilmoittaudu vielä 1. ilmoittautumisportaassa kannattaa ilmoittautua vasta vuoden 2013 puolella, jolloin sarjaongelmaa ei enää ole.