Kainuussa 3. osakisa pääosin noususuhdanteessa

Aleksin nousujohteinen sarja Kainuussa jatkui H20E-sarjassa. Tänään oltiin jo mitalisijoilla, kolmantena. Samalla kaavalla huomenna olisi vuorossa sitten hopeaa. D40-sarjalaisista Koikka sai Sarkan laittamana Vipen kertakäyttöpiilolinssit silmiinsä ja hänelle avautui aivan uusi maailma kartalta, seurauksena viikon paras sija 4. Myös saman sarjan Sarkka sai juonesta kiinni ja saavutti sijan 19. Vipellä oli pykälää vanhemmissa naisissa D45:ssa pidemmän lenkin päivä ja sijoitus tänään 9. Eilisessä Golf-turnauksessa 4. sijan sekasarjassa saavuttanut Orkolan Eija (häviten voiton vain pisteellä) jatkoi hyvää sarjaansa D55:ssa ollen 21. Miia sijoittui D21A-sarjassa jälleen 10.:ksi.

Nuoremmissa naisissa D16B-sarjassa Emma sijoittui 4.:ksi, Claudia oli D13A:ssa 14. ja Ida D12 sarjassa 15.

Kantolan perheen parhaasta sijasta vastasi jälleen Karo H8RR:ssä ollen 12. Samassa sarjassa Henkka oli sijalla 17. Korjattakoon aikaisempi virheellinen tieto, että Henkka olisi ed. osakisassa avannut rastiviikon, sillä emit-ongelmien vuoksi Henkalle saatiin tulos ensimmäiselle päivälle vasta jälkikäteen. Oskarin sijoitus sarjassa H12 oli 32.

Veteraanimiehistä parhaasta sijasta vastasi jälleen Savolaisen Jukka sarjassa H65AL:ssä 6. sijallaan. Sarjassa H60AL KooKoo sijoittui jälleen kymppisakkiin ollen 8. H65A-sarjassa Eskon sijoitus oli tänään 17. Antti sarjassa H55A pääsi jo 10-sakkiin ollen tasan 10., joten rastiviikon tavoite on hänen osaltaan saavutettu. Tosin Antti kertoi saavuttaneensa sen jo eilisissä golf-kisoissa, joissa sijoittui myös samalle sijalle.

Gebardeista Kuntsi pesi jälleen Sunkun H40A-sarjassa ja tilanne on nyt 3-0 Kuntsille, sijat 13. ja 27. Lari jatkoi suunnistus- ja gebardointiharjoituksiaan H21C:ssä ollen 7.

Huomiseen päätösosakisaan valmistautuminen on parhaillaan käynnissä ja ainakin Vuokatin Helmessä poreet ja pulinat sekä uhot käyvät kuumana.