ALUEORAVAPOLKUKILPAILU MA 11.6.2012

 ALUEORAVAPOLKUKILPAILU MA 11.6.2012

(Tällöin ei siis normaalia suunnistuskoulua, joka jatkuu sitten 18.6. Heinsuolla.)

Kilpailuun lähtö kootusti omilla autoilla Urheilukeskuksesta (Siirin patsas) klo 16:30. Kaikille kyydin tarvitsijoille löytyy kyyti. Opastus kilpailukeskukseen alkaa tieltä nro 313 Vesivehmaalta Urajärvelle päin, Vesivehmaan lentokentän risteyksestä. Tukikohtana kilpailukeskuksessa on seurateltta, jossa jaetaan emitit, annetaan ohjeet kilpailua varten sekä siellä voi myös vaihtaa märät vaatteet kuiviin.  Kilpailuohjeet ja lähtölistat ilmestyvät sivuille suunnistus.asikkalanraikas.net, jossa voi käydä valmiiksi tutustumassa. Reppuun sään mukainen vaatetus, emit-kortti (jos oma) sekä muut suunnistusvarusteet. Kuljettajiksi lupautuneille laitan vielä sähköpostia. Jos kysyttävää tai peruutuksia, minulle voi soitella milloin vain.
Kisaterveisin

Jari Sundqvist puh. 0400 492 131 tai sähköposti jari@foxmedia.fi