Tytti melko varmasti nuorten MM-joukkueeseen

 

Tytin keskimatkalle osui pari minuutin virhettä ja sillä irtosi viides sija. Tänäänkään ei suoritus ollut lähellekkään täydellinen, mutta haasteellisessa maastossa kaikki teki virheitä ja vähiten niitä tehnyt oli vahvoilla. “Pienen flunssan takia fyysinen kulku ei ollut parasta ja osittain senkin vaikutuksesta alkumatka oli melko tökkivää. Suorituksesta ei jäänyt hyvä maku, mutta sija tyydyttää.” kertoi Tytti. Isoin virhe oli juomarastille 1½min ja yhteensä ehkä 4min.

Aleksilla eilen kulku oli loistava ja neljännelle rastille asti suunnistuskin oli hyvin kasassa. Sen jälkeen 4-5 kpl ½ min virheitä ja sija oli 9. Tänään olo oli kuulemma hiukan vaisu jo ennen starttia. Alku lähti ihan hyvin, mutta kolmosen rastinotto pieleen ja takaa 4min lähtenyt kun sai kiinni, niin fiilis katosi. Hyvä vauhtista lenkkivauhtia loppuun.