25mannassa hyväksytty suoritus

Viestin aloitti Aleksi taatun varmasti ja joukkue sai hyvän aloitusruiskeen suorituksesta. Raati valitsi Aleksin man of the team:ksi ja sai palkinnoksi suorituksestaan sinappikurkkusalaatin, jonka Allu noteeraa varmasti korkealle palkintokaapissaan.

Toisella osuudella juoksi ties monennen kerran Peksi, joka kohahdutti ennen viestiä seurakavereitaan lööppikamalla seurapiiriuutisiin. Px:n suoritus oli mitä odotettiinkin ja naiset pääsivät hyvistä asetelmista maastoon.

Lotta näytti kolmannella osuudella mallia vanhemmilleen ja tuli södertäljeläispuistometsästä naisista ensimmäisenä. Heti perässä seurasivat Vipe, Koikka ja Miia. Loistava suoritus naiskvartetilta, sillä sijaluku nousi kohisten.

Neljännelle osuudelle oli laittaa kokenutta kaartia, sillä siksi myös Johannaa saattoi kutsua (ilmeisesti viides kerta peräjälkeen samalla osuudella). Lea, Sarkka ja Turbo suoriutuvat suorituksestaan myös mainiosti ja lähettivät matkaan etukäteen tasaiseksi kaavaillun viitososuuden miesnelikon.

Viitososuudella Tomi,Krisse, Juha ja Ville tekivät tasaista jälkeä ja virheet saattoi laskea sekunneissa, lukuunottamatta Krissen toiseksiviimeisellä syntynyttä hyvänolon minuuttipummia.

Kuutososuudella Joni pääsi ensimmäisenä matkaan ja ensimmäinen mäki tuotti hänelle hankaluuksia. Perässä lähteneellä Jarillakaan ei ihan saletisti natsannut. Timpuri ja Mika sen sijaan onnistuivat ja keräsivät toivottua etumatkaa Timolle ja Jannelle.

Viimeisellä yhteisosuudella Pauli lähti kirimään jengiä kasaan ja teki loistosuorituksen. Timo ja Kimmokin juoksvat niinkuin oli suunniteltu, mutta Jannea ei oikein viimeksi vuonna 1998 pidetty peruskuntokausi enää siivittänyt lentoon.

Kolmanneksi viimeistä osuutta juoksi etuoikeutetusti seuran puheenjohtaja Kari ja suoritti sen kuten häneltä saattoi odottaa. Sijaluku nousi jälleen kuudenkymmenen joukkoon.

Toiseksi viimeiselle osuudelle oli laittaa amiraalitason kaveri eli Timo. Timo piti asemat putkipätkällä kuudenkympin huitteilla ja lähetti kovasti metsäänpääsyä odottaneen Tytin matkaan. Tytti onnistui juoksemaan niin että sijaluku nousi lopulta yhdellä viime vuodesta.

1. Aleksi Anttolainen    37:44   48.

2. Pekka Huusari 39:49   63.

3. Lotta Kirvesmies 30:44

Virpi Remahl 31:48

Kirsi Koivuniemi 31:55

Miia Karetjoki 33:02   46.

4. Lea Anttolainen 16:19

Sari Sundqvist 17:53

Kauko Turunen 16:59

Johanna Palo 18:26   51.

5. Tomi Hyttinen 39:14

Juha Hirvonen 39:51

Kristian Leppänen 42:42

Ville Kauppi 42:34    58.

6. Juha Kirvesmies 32:01

Mika Kantola 32:36

Joni Solonen 42:15

Jari Sundqvist 40:51   62.

7. Timo Nykänen 39:25

Pauli Huusari 33:40

Kimmo Hirvonen 37:28

Janne Järnstedt 42:52  64.

23.Kari Valonen 25:09 58.

24.Timo Huusari 53:24 61.

25.Tytti Kirvesmies 43:24 59.