Kainuun Rastiviikko 2011, 3.-8.7.2011 Kuhmo, Havukkavaara

Naisrintamalla Rujalan Emma sarjassa D14A ja Penttisen Riikka sarjassa D50A vastaavat seuraavaksi parhaista yhteissijoituksista. Molemmat ovat yhteistuloksissa sijalla 6 ja heillä on hyvät mahdollisuudet parantaa sijoitusta ainakin yhdellä pykälällä. Myös Leinosen Satu etsii rasteja Kainuun korvesta sarjassa D55B. Karetjoen Miia juoksi hienosti ensimmäisen osakisan orastavassa flunssassa sijoittuen 8. sarjassa D21A. Toisessa osakisassa Miian nilkan nivelsitteet revähti ja flunssa oli iskenyt päälle. Kolmas osakisa jäi näin ollen väliin ja Miialla pieniä toiveita on päästä viivalle huomenna.

Sarjassa H60AL Käyhkön Kari on yhteistuloksissa sijalla 12 ja samassa sarjassa Penttisen Heikki sijalla 34. Karilla on hyvällä suorituksella mahdollista päästä 10 sakkiin. Leinosen Ilmo H55AL-sarjassa on sijalla 17, mutta perässä on tiukkaa, joten tarkasti saa Ilmo viimeisen kilpailun juosta, että säilyttää sijansa.

Seuramme junioreita on tänä vuonna mukana vain yksi, Arvelan Oskari, sarjassa H12TR, jossa Oskari pitää yhteissijaa 18.{jcomments on}