Keskimatkakaan ei täyttänyt tavoitteita **edit: kommentit**

Vaikka kisat ei mennytkään Tytin osalta ihan odotuksien mukaan, poikinee se silti paikan huomiseen viestijoukkueeseen. Tämän päiväinen suoritus oli sinänsä merkittävä, että jos matkalla olisi kestänyt 3s pidempään, olisi joukkuetoveri H-R Haikonen tulosliuskalla edellä ja näin myös paremmin kiinni viestipaikassa. Nyt Tytti vei keskinäiset 2-1. Jos viestipaikka irtoaa, voitaneen sanoa, että tyttö jättää valinnat suhteellisen viime tippaan: ylipäätänsä kisoihin viimeisessä näyttömahdollisuudessa ja siellä viestijoukkueeseen viimeisessä kisassa muutaman sekunnin turvin.

Kommentit:
“Huonostihan se taas meni. Virheitä, eikä juoksukaan kulkenu kuten ei  oikein koko viikolla. En tiedä mistä johtuu. Kaikista henk.koht matkoista jäi tosi huono maku. En vuonna on oltava paljon kovemmassa kunnossa ja ennenkaikkea opeteltava suunnistamaan. Huomenna kuitenkin ykkösjoukkueen viestialoitus. Sieltä Miran ja Annan kanssa mitalihatiin.”

Epäviralliset onlinetulokset

{jcomments on}