Pääsiäinen päätökseen Silja-rasteilla

Kaksi seuralaistamme sortui Paimion maastoissa “klassiseen” virheeseen; Koivuniemen Kirsi ja Leppäsen Kristian kuvittelivat olevansa pitemmällä kuin olivatkaan ja lukivat väärää väliä. Erotuksena oli se, että Koikka huomasi virheensä eikä aikaa tuhrautunut kuin pari minuuttia, mutta Krisselle erehdys paljastui vasta maalissa itkumuurilla. Koikalle kolmas sija sarjassa D35.

Nuoremmasta kastista hyvään sijoitukseen ylsi Huusarin Pauli 11.sijalla 18-pojissa. Väliajoista päätellen Paulin reittiin mahtui muutamia reilun minuutin virheitä. H16-sarjassa Solosen Joni aloitti kisakautensa omien sanojensa mukaan perussuorituksella ja oli ihan tyytyväinen avauskisaansa.

Ensi viikonlopun Tiomila-joukkue lienee miehille jo aika selvä. Huusarin Timo nyrjäytti kuulopuheiden mukaan nilkkansa eikä edes tavoitellut Tiomila-paikkaa, mutta kasassa on intoa ja taitoa puhkuva joukkue. Tsemppiä heille Ruotsiin!