Yhdistetty taitoharjoituskalenteri 2011

Sen tiedot on lisätty/lisätään myös LS:n harjoituskalenteriin. Jotta harjoituksen pitäjä pysyisi edes joten kuten kärryillä painettavien taitoharjoituskarttojen määrien kanssa, tulee harjoituksiin ilmoittautumiseen tuttu yökupissa jo käytetty ilmoittautumispalvelu. Tästä lisäinfoa noin 27.4. kunhan homma on saatu pystyyn. Taitoharjoitukset ovat maksuttomia, paitsi iltarastien yhteydessä pidettävistä harjoituksista menee tietenkin järjestäjän iltarastimaksu. Ls:n tapahtumissa noudatetaan iltarastikäytäntöjä. Seurojen yhteyshenkilöinä toimivat:

LS-37 Tauno Haapasaari 040-5468298 hapsu(at)pp.phnet.fi      (korvaa at @-merkillä)

RaVa Esa Orava 040-5912771

MU Matti Heikkilä 040-8652408

Taitoharjoituksen teema on järjestäjän valinnan mukainen. Koska tämä yhteinen taitoharjoituskalenteri käytäntö on uusi, niin kaikenlaiset kehitysideat ovat tervetulleita. Esimerkiksi kyytijutut selviävät helposti kun ilmoittautumispalvelusta näkee keitä muita on harjoituksiin lähdössä. Saata kehitysajatuksesi yhdyshenkilöiden tietoon. Huomaa, että LS:llä on kalenterissaan muitakin taitoharjoituksia kesän aikana.

Terv. Hapsu