Kompassi-viesti kisattiin Anjalassa

Aurinkoisessa keskiviikkoillassa käytiin Kaakon ja Päijät-Hämeen yhteinen Kompassi-viesti Kouvolan Anjalan urheilukentällä. Viestissä oli yhteensä lähes 30 joukkuetta, joista Päijät-Hämeen Kompassi-viestin mestaruudesta taisteli yhdeksän joukkuetta. Päijät-Hämeen herruus meni tiukan taiston jälkeen Asikkalaan (Juho, Oiva, Linda). LS-37 sai viivalle kuusi iskukykyistä joukkuetta, joista hopealle ylsi V joukkue (Daniela, Iisakki, Hermanni) ja pronssille LS-37 II joukkue (Eerikki, Mikaela, Elmo).

Päijät-Hämeen mitalistit: AR (Juho, Oiva, Linda)), LS-37 V (Daniela, Iisakki, Hermanni) ja LS-37 II (Eerikki, Mikaela, Elmo)

Kompassi-viestin ohessa suunnistettiin myös Avoin-viesti, jossa joukkueen jäsenet saivat juosta oman ikäluokan radan. 💙❤️🤍 tiimistä viestikokemusta hankki RR-ikäinen kolmikko Hilma, Selma ja Nestori. Ja hienostihan ne rastit löytyivät!

Tulokset (Päijät-Häme)
Tulokset (Kompassiviesti Kaakko+Päijät-Häme)

Kuvat: Katja Latonummi & Salla Hirvonen