Iltarastit ja Jukola-viestiharjoitus Paskurinsupilla Rahametsässä tiistaina 11.6.

Tervetuloa Jukola-viikon iltarasteille Hollolan Rahametsään. Tapahtumapaikkana toimii Hollolan Kukonkoivun jokkisradan pohjoisosa. Pysäköinti on samalla alueella. Opastus Tampereentie 362, 15880 Hollola. Maasto on monipuolista talousmetsää.

Ratavaihtoehdot:

A-rata: 6,1 km (vaativa, fyysinen)
B-rata: 4,3 km (vaativahko)
C-rata: 3,6 km (vaativa)
D-rata: 1,5 km (helppo, tukeutuu polkuihin)
D2-rata: 2,3 km (lyhyt, vaativahko)

Mittakaavat 1:10 000 sekä 1:7 500.

Iltarastien lisäksi tarjolla on myös viikonlopun Jukolan viestiin valmistava yhteislähtöharjoitus. Kolme vetoa hajontoineen. Kokonaispituus noin 5 km. Harjoitukseen kokoontuminen iltarastikärryn luona klo 17.00, josta lähtöpaikalle siirtyminen ohjatusti. Yhteislähtö klo 17.30. Viestiharjoitukseen ilmoittautumiset Suomisportissa.

Iltarasteille voi ja kannattaa ilmoittautua etukäteen Rastilipussa.

Iltarasteilla palvelee myös Suunnistajan kauppa, niin voit uusia varusteet tikkiin ennen Jukolaa!

Tule virittämään kuntosi kohti Jukolaa!