Granlund jatkaa Lahden Suunnistajien kumppanina

Granlund ja Lahden Suunnistajat-37 ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa vuodet 2024 ja 2025. Sopimuksella Granlund tukee LS-37:n lasten, nuorten ja huippuryhmäläisten tapahtumien, leirien ja valmennuksen kustannuksia.
”Lahden Suunnistajien ja Granlundin arvopohjat ovat lähellä toisiaan, kertoo Granlund Lahdesta aluejohtaja Pertti Ihalainen.
Arvostamme erityisesti seuran juniorityötä, joka luo pohjaa vastuullisesti luontoon ja ympäristöön suhtautuvien tulevaisuuden toimijoiden kasvulle.”

”Lahden Suunnistajat puolestaan pitää tärkeänä, että kumppanina on yritys, joka toimi vastuullisesti ja auttaa samalla ehkäisemään ilmastonmuutosta. Onhan Granlund tunnettu mm. ratkaisuistaan kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa, toteaa Lahden Suunnistajien puheenjohtaja Antti Orkola.”

Granlund on vuonna 1960 perustettu, kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan yhtiö.
Granlundin tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta ja älykkyyttä sekä ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.
Granlund panostaa kiinteistö- ja rakennusalan tuottavuuden parantamiseen, digitalisaation edistämiseen, uusiin energiaratkaisuihin sekä vastuullisuuteen.

Lahden Suunnistajat-37 on maamme vanhin suomenkielinen suunnistuksen erikoisseura. Seuran toiminnassa keskeisiä alueita ovat lasten ja nuorten liikuntakasvatus, huipulle tähtäävä urheilijoita tukeva valmennustoiminta ja Päijät-Hämeen asukkaita palvelevien kuntosuunnistustapahtumien järjestäminen.