Veteraanimiehille SM-pronssia

SM-hiihtosuunnistukset jatkuivat Imatran Ukonniemen alueella keskimatkan ja viestikilpailuilla. Lauantaina vesisade teki keskimatkan kilpailusta raskaan. Urasto oli kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa ja radat tarjosivat laajasti suunnistushaasteita. LS:n parhaasta suorituksesta vastasi Helmiina Nurmela (D17) sijoittuen viidenneksi eli plaketille. Niukasti palkintosijojen ulkopuolelle jäivät Marko Väisänen (H50) ollen 5., Anu Nurmela (D50) 4. ja Leena Keskinarkaus (D45) 5. Elmo Kiiskinen (H13) oli kansallisessa kilpailussa 3.

Sunnuntaiksi viestipäivään keli muuttui selkeäksi pakkaskeliksi ja jäädytti uraston hyvin liukkaaksi. Sarjassa H150 Vesa Forsblom, Juha Kiljunen ja Marko Väisänen tekivät hyvät suoritukset ja sijoittuivat selkeällä erolla pronssille. Muut LS:n joukkueet jäivät poisjääntien vuoksi joko kesken tai kilpailun ulkopuolelle naapuriseuran lainasuunnistajan vuoksi.