Uudenvuoden Hiihtosuunnistus Kuusamossa!

Elmo Kiiskinen (343) startissa

Vuosi 2023 tuli päätökseen ja vuoden viimeisinä päivinä pääsivät halukkaat nauttimaan vielä suunnistuksen ilosta Kuusamon Erä-Veikkojen Uudenvuoden Hiihtosuunnistus -kisoissa. Kisoilla oli WRE-status ja radat starttasivat Oivangin nuoriso- ja luontomatkailukeskuksen pihapiiristä läheisille mäntykankaille. Lahden Suunnistajia paikalla oli edustamassa H13 -sarjassa Elmo Kiiskinen.

Lauantain kilpailussa ensimmäisenä matkaan startannut Elmo nappasi sarjansa voiton puolen minuutin turvin ennen Trianin Linus Koskista. Elmon mukaan suoritus oli hyvä ja voitto kovassa seurassa huippujuttu! Pieniä haasteita matkalla aiheutti vitosella reagoimaton rasti, mutta maalissa tämä osoittautui järjestäjien virheeksi, kun rastia ei oltu muistettu herättää. Hyväksytyt suoritukset siis onneksi kaikille!

Sunnuntaina Elmo sai jälleen startata sarjansa ensimmäisenä matkaan ja loppusijana 2. Eroa kärkeen kertyi +1:59.

”Yksi iso virhe, kun käännyin yhden risteyksen liian aikaisin enkä heti huomannut virhettä”, Elmo kommentoi. Virheen jälkeen homma tuntui olevan hanskassa, kun Elmo kellotti lähes kaikille lopuille rasteille kärkiväliajat. Suunnistusvuoden päättäneen viikonlopun yhteistuloksissa Elmo sijoittui hopealle.

Onnittelut hyvistä suorituksista Elmolle!

Lahden Suunnistajat toivottaa samalla onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta 2024 kaikille!