Palkintopallisijoja KLL- ja WRE-kisoista

lahti_kll_a-sarja-2-sija

Viikonlopun aikana sprinttailtiin pitkin Suomenniemeä – pyörällä ja ilman. Myös KLL:n SM-kisoissa mitattiin minkä kunnan alueella asuu kovimmat nuoret suunnistajat ja Kuopiossa niin kisailijat kuin järjestäjät testailivat miten hommat kannattaa hoitaa 2025 MM:t mielessä.

KLL:n kisoissa oli seuran jäseniä melkein kaikissa ikäluokissa. Henkilökohtaisissa kisoissa parasta vauhtia piti Iisakki H9RR -sarjassa. Hän oli toinen jääden alle puoli minuuttia äkrjestä. Kuuden joukoon pääsi myös Elmo (5./H12) ja Ella (6./D12).

Viestissä päästiin myös kakkospallille kun A-sarjan (H/D13) hopeat nappasi Hermanni, Uma ja Elmo.

elisa-kuopio-3
Elisa Kuopion WRE-kisassa 3.

Kuopiossa käytiin 2025 MM-kisojen esinäytös kun lauantaina oli WRE keskimatka ja sunnuntaina Viestiliiga teki paluun kesätauolta. Kisamaasto oli osittain sama kuin vuoden 2014 Jukolassa.

Keskarin parhaasta suorituksesta vastasi Elisa, ollen kovatasoisen W21E-sarjan kolmas. Elisa jäi voitosta vajaan minuutin ja kakkospaikasta (keskarin MM 6.) puolisen minuuttia.

WRE-kisojen ulkopuolelta tuli yös kaksi sarjavoittoa: Aleksi voitti selvällä erolla M21EB- ja Ari vielä selvemmällä H45-sarjan.

Sunnuntain Viestiliigasta ei ole paljon uutisoitavaa. Ennen kisaa kokonaiskisan kolmannella paikalla ollut naisten joukkue ei saanut joukkuetta kasaan ja miesten joukkueet juoksi “perussijoille”: 20 ja 49. Naiset tipahti kokonaistuloksessa viidenneksi 25p päähän kolmannesta paikasta. Miehet piti sijan 21., kakkosjoukkueen tippuessa yhden sijan (56.->57.).

Viikonlopun aikana käytiin myös tosiaan tupla-sprinttejä monessa paikassa. Myös pyörän selässä sprinttailtiin ja testattiin kuntoa myös keskarilla. Joona voitti molemmat matkat H21-sarjassa Kokemäellä.

KLL

MM-esikisa keskimatka (WRE) ja kansallinen keskimatka (LS-37 tulokset)

Kuopion Viestiliiga (LS-37 tulokset)

EspooSprintti Leppävaarassa 27.8.2023 (LS-37 tulokset)

Hedelmäinen kangaskeskari 27.8.2023, Kokemäki (PySu)
Hedelmäinen kangassprintti 27.8.2023, Kokemäki (PySu)

Pohjantähtisprint 2023