Veijolle MM-hopeaa ja nuorille hienoja suorituksia

Nuorten Jukola juostiin tänä vuonna Hyvinkään Sveitsin ulkoilualueella. Seuraltamme lähti mukaan kolme kovaa joukkuetta taistelemaan onnistuneista suorituksista lähes 150 muun joukkueen seassa. Seitsenosuuksisessa sekaviestissä ykkösjoukkue taisteli hienosti reitit läpi sijalle 26. 2. joukkue oli sijalla 45. ja 3. joukkue sijalla 114. Meidän joukkueilta hienoja onnistumisia, vaikka suunnistuksen perinteisiin kuuluen parannettavaakin aina riittää. Nuorten superviikonloppu jatkui INOV-liigafinaleilla ja nuorempien valtakunnallisella Kompassi-tapahtumalla. Kompassikisassa Uma Lehtonen ja Okko Hakkarainen olivat hienosti kovassa seurassa 9:iä ja Elmo Kiiskinen 11. Muitakin hienoja suorituksia nähtiin meidän nuoriltamme.

Veteraanien MM-kisoissa Slovakian Kosicessa parhaasta tuloksesta vastasi Herrat 85-sarjan Veijo Tahvanainen. Veijo nappasi upeasti MM-hopeaa pitkältä matkalta vain minuutin voittajalle hävinneenä. Veijon menosta voi jokainen nuorempi ottaa mallia!