Menestystä rastiviikoilta, tarkkuussuunnistuksen MM:sta ja kansallisista

Tällä viikolla on suunnistettu rastiviikoilla, tarkkuussuunnistuksen MM:ssa ja kansallisissa Suomessa sekä maailmalla.

Kainuun Rastiviikolla yhteistuloksissa miesten pääsarjassa (H21E) Allu oli hienosti 3., Valtteri 8. ja Hutteri täydensi ?❤️?:sta menestystä 12.:nnella sijalla. Maiju oli 3. (D20E) ja kovatasoisessa D16E-sarjassa Helmiina 5. ?. Naisten pääsarjassa (D21E) ennen viimeisen päivän takaa-ajoa selvässä johdossa ollut Elisa menetti ison virheen myötä asemansa ja saapui maaliin toisena. Leimantarkastuksessa selvisi, että Elisalta oli harmittavasti jäänyt suoralta rastiviivalta yksi rasti väliin ja tuloksena oli hylätty suoritus.

 

 


Yhteistuloksissa rastiviikon voittoihin ylsivät Ari (H65A), Timppa (H50AL) ja Koikka (D50A)
???. 10-sakissa myös Anu N (D45A) ja Pia (D55A) sijoilla 6.

Nuoremmassa polvessa Iisakki oli hienosti 2. (H8RR), Henri 3. (H21A)?❤️?, Eevert 10. (H14A) ja Aaretti 11. (H10RR).

 

 

https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2023_krv/

Kainuun pyöräsuunnistusrastiviikolla Vesku nappasi H45-sarjan kokonaiskisavoiton ??.

Kainuun pyöräsuunnistusrastiviikon tulossivut:

https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2023_pysukrv/

5-päiväisen Italian rastiviikon parhaasta ?❤️?:en sijoituksesta vastasi Anu T. (D45) kokonaiskisan 7.:nnellä sijalla.

https://www.5daysitaly.it/wp-content/uploads/2023/07/overall.pdf

3-päiväinen Primierooweek Dolomiiteilla tarjosi kolme täysin erityyppistä suunnistusnautintoa pienipiirteisestä rinnesuunnistuksesta avonaisiin, mutta haastaviin vuoristomaisemiin yli 2500 metrissä.

?❤️? menestyksestä huolehtivat Kiiskisen perheen miehet. Petri (M40) otti suvereenin voiton. Elmon (M12) ensimmäinen ulkomaan suunnistuskokemus toi tsekkipoikien kanssa käydyn tiukan taiston jälkeen hienon kolmannen sijan ?.

Tarkkuussuunnistuksen maailmanmestaruuskilpailut käytiin kuluvan viikon aikana Tšekin pohjoisosassa Zákupyn kaupungin ympäristössä. Suomen parajoukkue, ?❤️?Tuomo Niskanen, Eero Hakanen ja Pekka Seppä, voitti viestikultaa ?ennen Ruotsin ja isäntämaa Tšekin joukkuetta. Viestin avoimessa sarjassa Suomen joukkue, Antti Rusanen, ?❤️?Teemu Niskanen ja Pinja Mäkinen, oli kuudes.

Lauantaina Mari (D40) voitti Punkalaitumen Kesälaitumen Rastit. Sunnuntaina Karjaa Rasteilla voittoihin ylsivät Celine (D14) ja Mari (D40), toiseksi kirmasi Annlinn (D16) ja Cedric (H12) oli sarjansa 3. ????

Sallan 2-päiväisillä Karhurasteilla Hämis (H45) ja Elmeri (H12) olivat toisia ja Ellinoora (D10RR) kolmas. Elmeri voitti myös kaikkien kilpasarjoihin osallistuneiden kesken arvotun 1000 €:n arvoisen majoituslahjakortin Sallatunturiin ?.