Kompassi-tapahtuma Asikkalan Aurinkovuorella

Aurinkoisessa säässä Aurinkovuoren hulppeissa maisemissa suunnistettiin Päijät-Hämeen toinen Kompassi-tapahtuma toukokuun viimeisenä maanantai-iltana. Asikkalan Raikkaan isännöimään tapahtumaan oli ilmoittautunut yhteensä reilut 100 lasta, joista 2/3 oli LS:n lapsia. Aivan mahtavaa! Kompassi-tapahtumat tarjoavat kaikille lapsille mukavia suunnistuselämyksiä: kavereita, skabailua, suunnistustehtäviä, leimausradalla juoksemista ja Rastiralli-tehtäviä myös perheen pienimmille.

Kisasarjoissa tuli jälleen tukku ykkössijoja sinipunaporukalle: Hertta Siikanen (D10), Oona Pakkanen (D10RR), Siiri Siikanen (D12), Hertta-Liina Tuominen (D12TR), Celine Gaasenbeek (D14), Iisakki Latonummi (H8RR), Elmo Kiiskinen (H12) ja Eikka Kiljunen (H14). Kolmoisvoitot LS:n leiriin tulivat viidessä sarjassa: D10 Hertta – Iisa – Elsa, D10RR Oona – Hertta – Kaisla-Pilvi, D14 Celine – Uma – Ella, H8RR Iisakki – Tuure – Oskari ja H12 Elmo – Tomas – Eerikki. Upeaa!!!?

Tulokset löytyvät AR:n tapahtumasivuilta

Päijät-Hämeen Kompassi-tapahtumat jatkuvat Jukola-viikon torstai-illalla Iitin Pyrinnön järjestämällä Kompassi-viestillä Kausalan hiihtomajan maastossa yhdessä Kaakon suunnistusalueen kanssa.

Kuvat Salla Hirvonen