Tapanilan hulinat tiistaina 2.5.

Tiistaina 2.5. tapahtuu Tapanilan hiihtomajalla. Vuorossa on OP Päijät-Hämeen isännöimät iltarastit hiihtomajalla. Paikan päällä OP:n pisteen lisäksi on lasten Hippo-suunnistuskoulun viimeinen maksuton tutustumiskerta (klo 18), aikuisten suunnistuskoulun ensimmäinen käynti (klo 18), seuran varustepörssi (klo 16.30-19) ja ihan perinteiset iltarastit (klo 17-19).

Maasto on nopeaa, joten radat hiukan pidemmät. Metsä on nyt jo lähes lumetonta ja viimeisetkin lumet sulavat kovaa vauhtia.

Parkkipaikkana toimii hiihtomajan parkkipaikka Mäkirinteenkadun päässä. Opastus alkaa Jalkarannantieltä.

A-rata 6,4 km – 13 rastia – 1:10000 Tarjoaa pitkähköjä rastivälejä mutta lopussa on tiukkaa rastinottoa. 

B-rata 4,5 km – 13 rastia – 1:7500 Nopea tempoinen rata. Tarjoaa tiukkaa rastinottoa. 

C-rata 3,3 km – 11 rastia – 1:7500 Runsas rastinen rata, jossa tarvitsee olla tarkkana järjestyksen kanssa.  

D2-rata 2,0 km – 6 rastia – 1:5000 Helpohko. Tukeutuu polkuihin. 

E-rata 1,0 km – 4 rastia – 1:5000 Helppo rata aloittaville suunnistajille.

Hippo-suunnistuskoululaiset kokoontuvat hiihtomajan pihalle ryhmittäin klo 18. Alkuleikkien ja -verryttelyjen jälkeen lapsille on tarjolla iltarastien suorien ratojen lisäksi myös RR (=rastireitti) ja TR (=tukireitti) radat. Lapsia kannustamaan saapuu myös Hippo-maskotti!

Saunatkin lämpenevät ja suunnistajat pääsevät halutessaan siellä käymään. OP Päijät-Hämeen isännyyden myötä he tarjoavat asiakkailleen etuja, joten kannattaa myös ne tarkistaa OP mobiilista. Tervetuloa isolla joukolla suunnistamaan!