Hippo-suunnistuskoulu alkaa

Kevät koittaa ja sehän tarkoittaa, että jälleen alkaa suosittu lasten Hippo-suunnistuskoulu. Tämä joka vuotinen koulu on tarkoitettu aloittelijoille ja jo pidemmälle ehtineille noin 6-14 vuotiaille tytöille ja pojille. Suunnistuskoulussa opitaan suunnistuksen perustaitoja erilaisin harjoittein, liikutaan monipuolisesti sekä kehitetään suunnistuksen lajitaitoja huomioiden lapsen ikä ja taitotaso. Lapset oppivat liikkumaan luonnossa ja kunnioittamaan sitä. Suunnistuskoulussa liikutaan turvallisesti eri tasoryhmissä kokeneiden ja koulutettujen ohjaajien johdolla.

Tämän vuoden Hippo-suunnistuskoulu alkaa maanantaina 17.4. klo 18 Salpausselän koululla. Ensimmäiset kolme tapahtumaa ovat maksuttomia tutustumistapahtumia. Toukokuun alkuun mennessä ilmoittaudutaan suunnistuskoulusivujen ohjeiden mukaisesti kouluun mukaan. Lisätietoa, ilmoittautumisohjeet ja koko kesän ohjelmaan voi tutustua Hippo-suunnistuskoulun sivuilta.

Suunnistus lajina tarjoaa haasteita, elämyksiä ja uusia kavereita kaikenikäisille!

Tervetuloa mukavan lajin pariin!