Hiihtosuunnistusta Luumäellä viikonloppuna

Luumäen Somerharjulla kilpailtiin viikonloppuna hyvissä olosuhteissa kansalliset hiihtosuunnistukset. Lauantaina urat olivat hyvässä kunnossa ja keli liukas. Sunnuntaille keli parani entisestään lauantai-illan lumisateen myötä, vaikkakin aiheutti kelkkaryhmälle töitä urien avaamisen muodossa. LS:n värejä nähtiin useassa eri sarjassa viikonlopun aikana. Nuoret tekivät hyviä suorituksia molempina päivinä. H13-sarjassa lauantaina keskimatkalla Elmo Kiiskinen oli 2. ja Nilla Keskinarkaus 5. Sunnuntaina Nilla oli 4., Elmo 6. ja Eikka Kiljunen 7. Yhteistuloksissa Elmo ja Nilla olivat hienosti sijoilla 3. ja 5. Eevert Nurmela (H15) oli lauantaina 6. Anu Nurmela (D45) otti voiton lauantaina ja Leena Keskinarkaus (D45) sijat 2.(la) ja 1.(su) sekä oli myös yhteistulosten 1. Kaikki tulokset löytyvät Luumäen rastin sivuilta.