Palle-poron hiihtoretki

Palle on Joulupukin luottoporo. Kun jouluaattona on kiire, Palle ennättää maailman joka kolkkaan. Pallen lempiruokaa ovat omenat. Palle osaa piirtää sarvillaan kauniita kuvioita lumihankeen. Se on myös musikaalinen ja tanssii mielellään joululaulujen tahdissa. Kaulassa sillä on iso helkkyvä kello. (Santa Claus Finland)

 

Lähtöpaikka Tapanilan hiihtomaja. Perhelenkki (3km) on merkitty karttaan keltaisella.

Ohje hiihtoretkelle:

Lähde hiihtämään Tapanilan ulkoilumajalta perhelenkki (3km) ympäri. Vastaasi tulee kuusi tehtävälappua, joissa on Palle-poroon liittyviä kysymyksiä tai tehtäviä. Ratkaise arvoitukset, niin saat selville monta asiaa Pallesta. Mukaan tarvitset hiihtovälineet, kännykän ja rutkasti iloista mieltä! Palle-poron hiihtoretki soveltuu n. alle 10-vuotiaille lapsille ja on suoritettavissa joululoman ajan (20.12.-8.1.).

Lahden Suunnistajat -37 toivottaa kaikille perheille mukavaa joulua ja liikunnallista uutta vuotta!

https://santaclausfinland.fi/hahmot/