Vuoden 2023 iltarastikausarit nyt myynnissä

Nyt voit jo varautua ensi vuoden iltarastikauteen hankkimalla kausikortin tai 10 kerran lippuja valmiiksi.

Vuoden 2023 iltarastit järjestetään tämän vuoden tapaan tiistaisin huhti – lokakuussa sisältäen vaihtelevasti perinteisiä metsärasteja sekä sprinttejä ja metsä omatoimirasteja. Laadukkaita suunnistustapahtumia tulee kauden aikana olemaan tarjolla lähes 40 kertaa (lukumäärä tarkentuu kalenterin valmistuttua talven aikana). Ja sama kausikortti tai 10 kerran liput käyvät kaikkiin tapahtumiin.

Iltarastien osallistumismaksut pidetään kaikilta osin samoina kuin tänäkin vuonna, eli kausikortti 130€ ja  10 kerran kortti 70€. Seuran jäsenille kausikortti maksaa 70€ (toki edellyttäen että olet seuran jäsen vielä ensi vuonnakin). Kaikille 20 –sarjalaisille ja nuoremmille tapahtumat ovat edelleen ilmaisia.

Maksutavat ovat aiemman mukaiset ja löytyvät täältä https://www.ls37.fi/iltarastit/hinnat/. Rastilipun kautta verkkomaksu ei kuitenkaan vielä ole mahdollista koska tapahtumia ei ole vielä sinne luotu. Mikäli ostat jäsenen kausikortin, niin ilmoita ostamisestasi myös seuran toimistolle. Muutenkin voi tarvittaessa kysyä toimistolta menettelyohjeita.