LS Viestiliigan kokonaiskisan 4. ja 9.

Viikonloppuna saatiin päätökseen kotimainen Viestiliiga Porvoon kauniilla kallioilla. Sekä naisissa että miehissä oli kutkuttava tilanne ennen viimeistä osakilpailua, sillä jaossa olisi tuplapisteet ja yösuunnistus toisi varmasti omat haasteensa radoille.

Naisten kilpailussa nähtiin tällä kertaa LS-dominaattoreilta liikaa virheitä ja tulos painu 10:ksi, samalla viestiliigan yhteistuloksissa naiset ylsivät neljännelle sijalle Tampereen Pyrinnön, Rastikarhujen sekä Paimion Rastin jälkeen. Kokonaisuutena naiset osoittivat kuitenkin tänäkin vuonna hyvää tasoa viesteissä. Kirkkaimpina kruunuina olivat upeat Hämeen Rastiviestin voitto sekä Venlojen viestin 6. sija.

Miesten puolella suoritustasossa oli samaan tapaan vaihtelua finaalikisan pimeydessä, ja kakkosjoukkue sinnitteli pitkään ykkösen edellä. Miehet päätyivät Viestiliigan yhteistilanteessa 9. sijalle ja olivat finaalissa 10. Sitoutuminen liigaan oli kuitenkin vahvaa ja mahdollisuudet ovat miehissäkin paremmat, kunhan saadaan lisää onnistuneita suorituksia.

Viestiliigan finaaleiden lisäksi käytiin kansallisia suunnistuksia Porvoossa, jossa Helmiina Nurmela voitti D16-sarjan, Juha Matilainen oli 2. H40-sarjassa, Pia Molnar (D55) ja Ella Hakkarainen (D12) olivat sarjoissaan kolmansia.

Str8 tuplakeskarilla Aleksi Anttolainen oli miesten pääsarjassa 2., Juha Matilainen voitti sarjansa (H40) ja Okko Hakkarainen oli toinen H10RR:llä. Muitakin hienoja suorituksia syysviikonloppuun mahtui.

Suunnistuskausi huipentuu vielä seurojen massaviesteihin 25Mannaan ja Halikkoviestiin, joiden lisäksi kisaillaan vielä SM-erikoispitkillä ja yö:ssä.