Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit sekä sprintin LS-37 Seuranmestaruudet ratkotaan Asemantaustassa 20.9.2022

Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit käydään Asemantaustassa Lahden Keilahallilla osoitteessa Launeenkatu 5. Runsasrastiset radat sisältävät niin teknistä kuin vauhdillisia osioita. Huomioikaa, että Kaarikadun ylitys on sallittu vain suojateitä pitkin, jotka kartalla ovat merkitty ylityskohta-merkillä )(. Alkuverryttelyitä kaipaavien toivotaan suuntaavan keilahallilta etelään, Tapparakadun suuntaan.

 

Opastus/ saapuminen:

Opastus ja pysäköinti tapahtuu Launeenkatu 9 (Google Maps: Launeenkatu 47) kohdalla olevalle hiekkakentälle, josta matkaa keilahallille on noin 300 m. Pysäköinti Keilahallin tai Jäähallin parkkipaikoille on kielletty.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu Keilahallin parkkipaikalla, jonka lähellä sijaitsevat lähtö ja maali.  Lähdöt tapahtuvat klo 17.00–18.30 välisenä aikana. Radoilta täytyy olla pois viimeistään klo 19.30 mennessä. Muista ilmoittautua pois myös suunnistuksen jälkeen, jotta sinua ei aleta turhaan etsimään!

 

Kartta ja radat:

A-, B- ja C-radan kartan saa lähtöpaikalla. D-radoille kartan saa ilmoittautumisen yhteydessä iltarastikärryn läheisyydestä.

Lähdöstä K- pisteelle on lyhyt matka. Maali sijaitsee iltarastikärryn läheisyydessä.

Rastimääritteet on painettu karttoihin, lisäksi kärryn lähellä ja lähtöpaikalla saatavissa myös irrallisia rastimääritteitä.

 

Muista noudattaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita ja kohteita (violetti vinoruudutus, oliivin vihreät alueet, tumman vihreät pensasaidat ja pensaikot). Kartalla olevia kiellettyjä alueita ei ole merkitty nauhoilla maastoon. Ja vaikka karttaan merkityn pensasaidan läpi pääsisikin, siitä ei silti saa kulkea.

 

Alla vielä ratakohtaiset matkat (mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin).

A-rata: 3,3 km / 23 rastia

B-rata: 2,6 km / 16 rastia

C-rata: 1,9 km / 12 rasti

D-rata (Perherata): 1,1 km / 9 rastia

 

Kartan koko A4. Molempia mittakaavoja 1:3 000 ja 1:4 000 saatavilla. D-rata vain 1:3 000.

 

LS-37 Seuranmestaruudet:

A-rata: H20, H21, H35, H40, D21

B-rata: H16, H18, H45, H50, D18, D20, D35, D45

C-rata: D50-80, H55-80, D16, H14, D14, H10, H12, D10, D12

Kaikki alle kymmenvuotiaat (esim. 6-vuotias) voivat osallistua 10 sarjaan, mutta huomioitavaa on, että radasta tulee suoriutua itsenäisesti ilman saattajaa.

Rastikärryllä on lista, johon kilpailija kirjaa nimensä ja sarjansa.

 

Muuta:

Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta.

LS-37 iltarastien hinnasto ja maksutavat löydät täältä: https://www.ls37.fi/iltarastit/hinnat/

Tutustuthan vielä Intersport Lahti – Sprintti-iltarastien yleisiin ohjeistuksiin osoitteesta https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/

Sieltä löydät myös sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

 

Muistathan, että kyseessä on iltarastit ja valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten erityistä varovaisuutta teiden ylityksissä ja varotaan myös muita kanssaliikkujia.

 

Koronaohjeitus:

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

-Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille

-Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastivaunussa

-Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen

-Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen tapahtumasi.

 

Tervetuloa sprinttaamaan Asemantaustaan sekä ratkomaan seuran parhaat sprintterit!

 

Jani Hämäläinen

 

Huom! Samalla viikolla järjestettävien Kukkasen omatoimirastien (21.-24.9) karttoja on mahdollista ostaa iltarastikärrystä Sprintti-iltarastien yhteydessä.