Iltarastit Rautakorvessa 6.9.

Rautakorpi

Ensi tiistain iltarastit juostaan Hollolan Rautakorven hienoissa suunnistusmaastoissa. Tarjolla on paikoin komeita pienipiirteisiä kallioalueita. Runsaista korkeuseroista johtuen ratojen pituudet ovat maltillisia.

Tarjolla on seuraavat radat:
A-rata 5,9 km 17 rastia vaativa
B-rata 4,2 km 11 rastia keskivaativa
C-rata 2,8 km 8 rastia vaativa
D-rata 1,7 km 7 rastia helpohko

Kaikki radat on saatavana mittakaavassa 1 : 7 500, A- ja B-radat myös mittakaavassa 1 : 10 000.

Rasteille tullaan Herralantietä (2954), jolta käännytään suunnilleen kohdasta Herralantie 558 sorakuopalle johtavalle hiekkatielle. Risteyksessä on opastuskyltti iltarasteille. Parkkipaikkana toimii soranottoalue. Kaikkien ratojen suunnistajat ylittävät parkkipaikalle johtavan hiekkatien, joten ajathan varovasti!

Tervetuloa suunnistamaan!