Suunnistavat koululaiset framilla

Koululiikuntaliiton suunnistusmestaruuskilpailut Seinäjoella 26-27.8

Tänään La. Viestikisat A-sarjassa Hermanni, Celine ja Aaro hienosti 8/48 ?! Onnittelut?

”Olis kannattanu peesata” Anun sanoja lainatakseni! Sillä Helmiina suunnisti hienosti KLL kisoissa ja nappasi ? hopeaa D15 sarjassa ! Aaro H12 sarjassa ?pronssille huippusuunnistuksella ?  Lahden Suunnistajista oli hyvä edustus Lahden alueen eri kouluista. Suunnistajat edustivat kilpailussa ensisijaisesti kouluja, mutta seuravärit olivat hyvin esillä. Seuramme nuorista suunnistajista menestystä henkilökohtaisilla matkoilla toivat myös; Hermanni (H12/5.) ja Elmo (H11TR/8.) 10 sakkiin ? Ella niukasti 11./D11TR. Onnittelut ❤️??

Helmiinan kommentti kisasta ”Juoksu kulki tosi hyvin. Suunnistus sujui hyvin, tuli pari pientä virhettä muutamalla rastilla ennen rastille tuloa. Yhdellä rastilla tuli vähän isompi virhe, joten parannattavaakin jäi. Olen tosi tyytyväinen silti suoritukseen!”

? Anu Nurmela

.