Kompassitapahtuma Salusjärvellä

Päijät-Hämeen neljäs Kompassitapahtuma järjestettiin keskiviikkona Orimattilan Salusjärven maastossa Rastivarsojen isännöimänä. Leirikeskus tarjosi oivat puitteet lasten matalan kynnyksen kilpailulle, kun oman suunnistussuorituksen jälkeen pääsi rantasaunan kautta uimaan. Myös lähtöä odotellessa ja maaliin tulon jälkeen monen suupielet olivat aika sinisinä tapahtumakeskuksesta löytyneistä mustikoista 🙂

Sinipunanuttujen tiimissä nähtiin taas monia upeita suorituksia, vaikka monella varmasti painoi jaloissa viikonlopun rankka kisarupeama. Elokuu on ollut melko tiivistahtinen niin harjoitusten kuin kisojen suhteen, mutta eiköhän sitä virtaa vielä riitä syyskauden muutamiin jäljellä oleviin koitoksiin. Sarjavoittoihin LS:n väreissä ylsivät: Celine (D14), Hermanni (H12), Hilla (D12), Iisakki (H8RR) ja Alva (D8RR).

Onlinetulokset

Päijät-Hämeen Kompassitapahtumasarjan finaali suunnistetaan 1,5 viikon päästä Tapanilan ulkoilumajan maastoissa. Kaikki tapahtumaan osallistuvat palkitaan ja lisäksi yhteiskisan kuusi parasta sarjoittain saavat kunniapalkinnon kauden uurastuksista.

Celine kiihdyttää D14 sarjan voittoon.