Granlund-Koululaisrastit avoinna 2.5. – 5.6.2022

Kauan odotetut Granlund-Koululaisrastit ovat täällä taas!

Kelit alkaa helliä suunnistusta. Nyt onkin hyvä aika lähteä reippailemaan luontoon kaverin tai perheen kanssa, tai vaikka yhdistää suunnistus osaksi keväistä retkipäivää. Radat ovat suhteellisen lyhyitä ja ne on suunniteltu niin, että eksymisen vaaraa ei pitäisi olla.

Kaikille avoimet ja ilmaiset Granlund – Koululaisrastit 2022 rastit ovat nyt valmiina odottamassa löytäjäänsä Kariston ja Radiomäen maastoissa.  Urheilukeskuksen rastit aukeaa ensi viikon tiistaina 10.5 klo 12.

Kaikilla rasteilla on oranssivalkoinen rastilappu ja rastikoodi, jonka avulla voi varmistaa olevansa oikealla rastilla. Muistattehan huomioida myös muut liikkujat, erityisesti Radiomäen vilkkaalla ulkoilualueella.

Koululaisrastit ovat myös osana Koulu kartalla-teemaviikkoja. Vaikka nimitys onkin koululaisrastit on syytä vielä kerran muistuttaa siitä, että nämä rastit ovat aivoimia ja täysin ilmaisia ihan teille kaikille!

Yhteistyökumppanina koululaisrasteilla toimii tuttuun tyyliin Granlund Lahti Oy.

Karttoja löytyy Tapanilan ulkoilumajalta (rajallisesti) ja niitä voi tiedustella/varata myös seuran toimistolta, aukioloaikoina (ma, ke, to, pe klo 9-14).

Voit toki myös tulostaa kartat aivan itse Koulu kartalla – teemaviikkojen sivuilta:

https://www.ls37.fi/suunnistustapahtumat/koulu-kartalla-teemaviikot-2022/

Sivuilta löydät myös lisätietoa Granlund- Koululaisrasteista sekä yleisesti Koulu kartalla – teemaviikoista.

Ei muuta kuin ylös, ulos ja suunnistamaan!

Mukavia koululaisrastien suunnistushetkiä toivottaa Lahden Suunnistajat -37 ja Granlund Lahti Oy.