Nyt on aika ilmoittautua lasten Hippo-suunnistuskouluun

Huhtikuun Hippo-suunnistuskoulun maksuttomissa tutustumistapahtumissa riitti vilskettä, kun lapset pääsivät kokeilemaan erilaisia suunnistusharjoitteita osaavien ohjaajien johdolla. Urheilukeskuksen tapahtumassa oli menossa mukana myös Henri-hippo, joka jakoi ahkerille lapsille OP Päijät-Hämeen palkintoja. Osuuspankki on Hippo-suunnistuskoulun pääyhteistyökumppani ja OP Päijät-Hämeen omistaja-asiakkaat ja heidän lapset saavat 5 €:n alennuksen LS-37:n Hippo-suunnistuskoulun hinnasta.

Länsiharjun koulun tutustusmistapahtumassa päästiin liikkumaan ja suunnistamaan oman tasoryhmän kanssa. Loppuhuipennuksi oli vielä Sinuhe-bongaus, jossa muistisuunnistaen etsittiin koulun pihalle piilotettuja kirjaimia, joista muodostui sana SINUHE. Palkinnoksi sai makoisaa ja uunituoretta Sinuhen ruisleipää 🙂

Sinuhe-bongaus toteutettiin muistisuunnistuksena.
Sinuhen ruisleipä maistui heti treenien päätteeksi.

Etelä-Suomen Sanomat kävi tekemässä myös hienon jutun “Lahtelaisen seuran suunnistuskoulussa ensimmäinen ja tärkein oppi ei ole kartanlukutaito, vaikka niin voisi kuvitella” suunnistuksesta lasten harrastuksena ja LS-37:n suunnistuskoulusta. Hippo-suunnistuskoulu on paljon muutakin kuin vain kartan tutkimista ja kompassin käyttöä. Sieltä saa uusia kavereita, oppii liikkumaan metsässä ja kunnioittamaan luontoa sekä ennen kaikkea monipuolista liikuntaa.

LS-37:n lasten Hippo-suunnistuskoulu kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 2.5. Salpausselän koululla. Tällä kerralla aiheena on suunnistuskouluinfo, tutustuminen, pelisäännöt ja karttaan tutustuminen. Koko suunnistuskoulun ohjelma löytyy täältä. Nyt on siis aika tehdä ilmoittautuminen ja tulla mukaan mukavan harrastuksen pariin! Ohjeet ilmoittautumiseen ja muuhun löytyy suunnistuskoulun sivuilta. Ilmoittautuminen pitää tehdä ma 2.5. klo 18 mennessä.

Kettu-ryhmän tyylinäyte.